Coixí per a l’Esquitx

Ahir va fer cinc anys que el pelut de la casa ens va adoptar com a família. El pobre va arribar després d’un llarg viatge en el que no ho devia passar massa bé, però gràcies a  la manteta salvadora amb el que el vam embolicar i totes les atencions que ha rebut durant aquest temps, crec que s’ha sentit com a casa des del primer moment, i és que de vegades fa enveja la seva vida!

Quan va arribar feia aquesta pinta

esquitx peke

I poc a poc va anar creixent, però seguia sent el gos més maco del món per nosaltres (tot i que la meva iaia digui que és tan lleig que és guapo!). Raret ho és, i tullit també, però és tan carinyós que faríem el que fos per ell!

esquitx morro

En fi, que amb ell hem compartit moments bons i no tan bons, i gràcies a ell no m’he enfonsat en situacions en les que el més normal hagués estat deixar de lluitar. Sembla mentida el que et pot arribar ajudar un gos!

Per  tant, l’Esquitx avui es mereixia un regal especial, més enllà dels ossos i les galetes que deborarà sense miraments, jo, amb tot el carinyo del  món, li he fet una funda nova pel seu coixí del menjador!

nou coixí

He procurat seguir les mides i disseny de la funda vella, tot i que en aquest cas no hi he posat cremallera. Per fer-la he utilitzat roba de cotó i li he cosit una aplicació amb punt amagat en forma d’os (a les fotos no es veu però la tela de l’aplicació és tota de petits ossets!) i  amb la mateixa tela també li he fet les anses dels costats, reforçades amb buata. Finalment, en comptes de la cremallera he fet com si fos un coixí d’aquells de l’Ikea que tenen una obertura amb les teles entrecreuades per poder posar i treure el coixí quan sigui necessari, i així és com ha quedat.

(Després de fer tot el procés he vist que aviat hauré de renovar el farcit del coixí, perquè el pobre està una mica desgastat i al final semblarà que s’estiri a terra, o sigui que ja sé què em toca)

I aquí el teniu, l’Esquitxet estrenant coixí nou, sembla que li agradi, però no ens enganyem… on a ell li agrada estar és al sofà mentre li fem mimitos sense parar!

esquitx coici

8 thoughts on “Coixí per a l’Esquitx

  1. Hola Senyoreta: visito los blogs que participan en el Inter sorpresa de Laura. El tuyo lo encuentro muy intersante. Te sigo y me quedo por aquí. Besos.

  2. Retroenllaç: La meva motxilla “Pandielleando” – #RUMS 10 | Senyoreta Pots

  3. Retroenllaç: Un collar per a l’Esquitx | Senyoreta Pots

M'encanta llegir els teus comentaris!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s