SOBRE MI

Aquí ja us explicava el perquè del nom Senyoreta Pots, i certament cada vegada em sento més identificada amb ell!

Al principi només volia anar penjant quatre fotos de les coses que anava fent, però mica en mica el blog i la Senyoreta Pots s’han convertit en una part més de mi.

M’agrada cosir-me la meva pròpia roba, imaginar-me què en pot sortir d’aquell retall que m’esperava impacient dins el cubell de la botiga de teles i pensar que al cap d’unes hores, sense saber gaire com, tindré entre les mans una creació única, que de ben segur dirà molt més de mi mateixa que qualsevol peça de roba que pugui comprar en una botiga habitual.

Gaudeixo pensant en quin serà el regal perfecte per la gent que m’estimo, i valoro les coses fetes a mà i amb el cor.

He de reconèixer que s’ha apoderat de mi la febre del moviment Do It Yourself i la moda campestre, romanticona i vintage. La vida són dos dies i tinc ganes de viure-la envoltada de coses boniques!

El món de les manualitats i la costura han despertat la meva part creativa, i han fet que m’interessi per temes que no m’hagués imaginat mai com la fotografia, la decoració, el disseny…

Crec que el més important a la vida és ser feliç, i això és el que és la Senyoreta Pots, la part de mi que fa el que li surt de la punta de l’ànima.

Un dia vaig llegir (no sé qui n’és l’autor, ho sento!) una frase que deia més o menys que el bonic de la vida és cosir somnis, brodar històries i poder teixir en companyia el nostre propi destí, i és ben veritat, només ens cal recordar-ho cada dia.

Si vols saber alguna cosa més de mi pots xafardejar aquí i aquí, i si et vols posar en contacte amb mi ho pots fer enviant-me un mail a senyoretapots@gmail.com

Gràcies per llegir-me i benvinguda al meu raconet!

pots2 copia

firma

M'encanta llegir els teus comentaris!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s